Haemme sähköisen autoilun liiketoimintayksikköömme Ulvilaan:

TEKNINEN TUKI

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän, missä pääset kehittämään osaamistasi sähköisen liikkumisen mielenkiintoisessa toimintaympäristössä. Huolehdit asiakastyytyväisyydestämme, reklamaatioista ja kehitystarpeista. Olet mukana tuotekehityksessä ja tarvittaessa projektien käyttöönotoissa.

Tehtävässä edellytetään sähköinsinöörin koulutusta tai muutaman vuoden kokemusta sähköasennuksista. Toivomme sinulta kiinnostusta sähköistyvään liikenteeseen ja uusiin teknologioihin. Tehtävän hoito edellyttää itsenäisen työskentelytavan omaamista.

MYYNTI-INSINÖÖRI

Toivomme sinulta sähköalan tuntemusta, mutta se ei ole edellytys tässä tehtävässä menestymiseen. Tärkeitä meille ovat kiinnostuksesi myyntiin ja asiakaspalveluun. Kerro hakemuksessasi missä olet onnistunut myynnin saralla, ja olet askeleen lähempänä työllistyä sähköisen liikkumisen maailmaan, jossa kasvun rajoja ei ole näkyvissä.

SÄHKÖASENTAJIA/ -TARKASTAJIA

Haemme samaan tiimiin myös tekijöitä valmistukseen ja tuotteidemme laadun tarkastukseen. Mikäli työ sisätiloissa ja kasvavassa liiketoiminnassamme kiinnostaa, kirjoita itsestäsi muutama rivi ja lisää mukaan työhistoriasi.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Luottamukselliset yhteydenotot ja lisätiedot tehtävistä saat soittamalla tai sähköpostitse. Mika Niininen 040 730 3327, . Jätäthän hakemuksesi osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle  pikaisesti, mutta viimeistään sunnuntaina 22.5. Tehtävä voidaan täyttää kesken hakuajan sopivan henkilön löydyttyä.