Harju Elekter on yksi Suomen johtavista sähkö- ja automaatiotekniikan rakentajista ja muuntamovalmistajista. Toimipaikkamme sijaitsevat Ulvilassa, Keravalla sekä Kurikassa ja kuulumme kansainväliseen AS Harju Elekter -konserniin. Konsernilla on toimintaa Suomen lisäksi Ruotsissa, Virossa sekä Liettuassa.

Olemme monipuolinen ja vakaa työpaikka sähkötekniikan alalla. Meille työntekijöiden hyvinvointi on tärkeää ja panostamme siihen monilla eri tavoilla. Työyhteisömme on erinomainen sekoitus erilaisia osaajia aina opiskelijoista ja tuoreista talenteista pitkän linjan ammattilaisiin asti.  

Tutustu tästä toimialoihimme

Tarjoamme nämä edut sinulle

Laaja ja laadukas työterveys

Meidän työntekijämme nauttivat kattavasta valtakunnallisesta työterveyshuollosta myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Maukas ja kattava lounasetu

Aivot tarvitsevat myös polttoainetta ja siksi meillä työntekijöille kuuluu myös lounasetu. 

Festareille vai salille?

Meillä saat vuosittaisen virkistysedun, joka on käytettävissä vapaasti omien mieltymystesi mukaan sekä liikunta- että kulttuuripalveluihin.

Panostamme työhyvinvointiin

Työhyvinvointia ylläpidetään myös liikkumalla yhdessä työkavereiden kanssa vuosittain vaihtelevilla liikuntamahdollisuuksilla.

Joustavaa työntekoa

Meille on tärkeää, että työ ja työn tekemisen tavat joustavat. Pyrimme tapauskohtaisesti mahdollistamaan esimerkiksi liukuvan työajan ja huomioimaan etätyömahdollisuudet.

Välitämme työntekijöistämme

Olemme kasvun tiellä. Pitkät työurat ja oman osaamisen kehittäminen ovat meille tärkeitä arvoja.

Katso tästä avoimet työpaikkamme