Harju Elekter konsernissa sähköurakointia tarjoaa Telesilta Oy. Toimimme ympäri Suomea ja toimipisteemme ovat Uudessakaupungissa, Raumalla ja Turussa.

Päätoimialamme on laivateollisuuden sähköurakointi. Olemme toimineet kaikilla merkittävillä suomalaisilla telakoilla. Meillä on asiantuntemus laivojen sähköjärjestelmien lisäksi myös alusten automaatio- ja navigointijärjestelmistä. Teemme aluksilla kaikki tarvittavat työt sähkönjakelusta merenkulkulaitteiden asennuksiin, ja kannamme täyden vastuun siitä, että projekti etenee aikataulun mukaan ja sähköjärjestelmä toimii suunnitellusti. Toteutamme laivasähkötyöt joustavasti ja luotettavasti kokonaispalveluna, joka kattaa kaiken tarvittavan sähkösuunnittelusta materiaalien hankintaan, asennuksiin ja järjestelmien käyttöönottoon saakka. Otamme järjestelmien suunnittelussa tarkasti huomioon asiakkaamme tarpeet ja aluksen käyttötarkoituksen asettamat erikoisvaatimukset.

Laivatöiden lisäksi toimintaamme sisältyvät teollisuuden ja uudisrakennusten sähköurakointi sekä korjaus- ja kunnossapitotyöt. Toteutamme myös sähköjärjestelmien peruskorjaukset avaimet käteen -palveluna suunnittelusta lähtien. Olemme toteuttaneet menestyksekkäästi useita haastavia teollisuus- ja rakennusalan sähköurakointiprojekteja. Asiakkaitamme ovat olleet muun muassa Valmet Automotiven autotehdas, Fläkt Group, Alfa Laval Aalborg ja Calortec. Lisäksi olemme toteuttaneet sähköurakoita terveydenhuollon keskuksiin Vakka-Suomen alueella ja palvelleet useita rakennusyhtiöitä rakennusurakoiden sähköaliurakoitsijana.