Sähköurakointi kokonaispalveluna

Toteutamme laivasähkötyöt joustavasti ja luotettavasti kokonaispalveluna, joka kattaa kaiken tarvittavan sähkösuunnittelusta materiaalien hankintaan, asennuksiin ja järjestelmien käyttöönottoon saakka. Laivatöiden lisäksi toimintaamme sisältyvät teollisuuden ja uudisrakennusten sähköurakointi sekä korjaus- ja kunnossapitotyöt. Toteutamme myös sähköjärjestelmien peruskorjaukset avaimet käteen -palveluna suunnittelusta lähtien.

Olemme toteuttaneet menestyksekkäästi useita haastavia teollisuus- ja rakennusalan sähköurakointiprojekteja. Asiakkaitamme ovat olleet muun muassa Valmet Automotiven autotehdas, Fläkt Group, Alfa Laval Aalborg ja Calortec. Lisäksi olemme toteuttaneet sähköurakoita terveydenhuollon keskuksiin Vakka-Suomen alueella ja palvelleet useita rakennusyhtiöitä rakennusurakoiden sähköaliurakoitsijana.

Sähkösuunnittelusta täydellisten järjestelmien kunnossapitoon

Toteutamme laivasähkötyöt joustavasti ja luotettavasti kokonaispalveluna, joka kattaa kaiken tarvittavan sähkösuunnittelusta materiaalien hankintaan, asennuksiin ja järjestelmien käyttöönottoon saakka. Meillä on asiantuntemus laivojen sähköjärjestelmien lisäksi myös alusten automaatio- ja navigointijärjestelmistä.
Otamme järjestelmien suunnittelussa tarkasti huomioon asiakkaamme tarpeet ja aluksen käyttötarkoituksen asettamat erikoisvaatimukset. Teemme aluksiin kaikki tarvittavat työt sähkönjakelusta merenkulkulaitteiden asennuksiin, ja kannamme täyden vastuun siitä, että projekti etenee aikataulun mukaan ja sähköjärjestelmä toimii suunnitellusti.

Huolto ja kunnossapito

Kunnossapito ja peruskorjaus avaimet käteen  -palveluna

Sähköjärjestelmien huolto ja peruskorjaus toteutetaan tarvittaessa avaimet käteen -palveluna aina sähkösuunnittelusta alkaen. Kokeneet asiantuntijamme tekevät tarvittavat huolto- ja korjaustyöt ammattitaidolla, olipa kohde maalla tai merellä.

Joonas Puustelli

Toimitusjohtaja
Telesilta Oy

+358 (0) 50 303 9991

Jarkko Myllyniemi

Rauman yksikön päällikkö

Telesilta Oy

+358 (0) 40 575 6393