Telesilta on Harju Elekter Groupiin kuuluva, vuonna 1978 perustettu sähköurakointiyritys, joka on erikoistunut meriteollisuuden suunnitteluun sekä sähköurakointiin. Toimitamme kaiken suunnittelusta asennukseen ja käyttöönottoon sekä huoltoon. Laivasähkötöiden lisäksi tarjoamme teollisuuskiinteistöjen ja muiden vaativien rakennusten urakointi-, korjaus- ja kunnossapitopalveluja.

Teollisuuden ja uudisrakennusten sähköurakointi

Toimintaamme sisältyy teollisuuden ja uudisrakennusten sähköurakointi. Tyypillisiä kohteitamme ovat uudet tai peruskorjattavat teollisuuskiinteistöt, liikerakennukset ja sairaalat, joihin asennamme täydelliset sähköjärjestelmät valaistuksesta tietoliikennetekniikkaan. Vastaamme myös järjestelmien käyttöönotosta sekä tarjoamme niiden korjaus- ja kunnossapitopalvelut. Olemme toteuttaneet useita onnistuneita teollisuuden sähköurakoita.

Huolto ja kunnossapito

Kunnossapito ja peruskorjaus avaimet käteen -palveluna. Sähköjärjestelmien huolto ja peruskorjaus toteutetaan tarvittaessa avaimet käteen -palveluna aina sähkösuunnittelusta alkaen. Kokeneet asiantuntijamme tekevät tarvittavat huolto- ja korjaustyöt ammattitaidolla, olipa kohde maalla tai merellä.

Joonas Puustelli

Toimitusjohtaja, Telesilta Oy

+358 (0) 50 303 9991

Teemu Kotiranta

Projekti-insinööri

+358 (0) 40 724 2600