Harju Elekter Oy on yksi Suomen johtavista sähkö- ja automaatiotaloista. Valmistamme toimipisteissämme Ulvilassa, Keravalla ja Kurikassa vuosittain satoja erilaisia keskuskokonaisuuksia kotimaisena työnä, 7000A saakka.

Palvelemme asiakkaitamme yksittäisistä keskuksista tehdastoimituksiin luotettavasti ja vakaalla ammattitaidolla, vuosikymmenten kokemuksella. Palvelumme kattavat kaiken esisuunnittelusta huoltoon, ja toimimme aina asiakkaan tarpeen mukaisessa laajuudessa.

Kuljemme ylpeänä teknologisen kehityksen etujoukoissa, minkä ansiosta valmistuksemme on aina aallonharjalla. Sovellamme toimintaamme vastaamaan asiakkaan tarpeen mukaisia tekniikoita, ja tähtäämme tuotannon korkeaan automaatioasteeseen.

Keskusvalmistuksessa toimimme joko projekti- tai sopimusvalmistuspohjaisesti. Olemme saaneet palvella useita sopimusvalmistusasiakkaitamme jo vuosikymmenten ajan!

Konekannastamme löytyy muun muassa Komax Zeta 630 -johdinkone, joka katkaisee, kuorii, merkitsee, holkittaa ja niputtaa johdinsarjoiksi automatisoidusti yksittäisiä, 0,5–6 m² kokoisia, johtimia. Lisäksi käytössämme on tietokoneohjattu työstökone, joka mahdollistaa aukotukset ja rei’itykset aina tasalaatuisesti ja ilman käsityötä, myös sarjatuotantona.

Ladattavat dokumentit
Keskusvalmistus-esite (pdf)

Kansainvälisesti sertifioitu keskusvalmistaja

Harju Elekter Oy on UL-sertifioitu keskusvalmistaja

Underwriters Laboratories Inc.® on yksi maailman johtavista organisaatioista testaukseen ja sertifiointiin tuoteturvallisuuden alalla. Tuotevastuulaki Yhdysvalloissa on paljon eurooppalaista tiukempi ja tuotteiden vienti Pohjois-Amerikkaan edellyttääkin aina UL-sertifiointia, erityisesti teollisuuden ohjauslaitteiden osalta.

Harju Elekter Oy on EAC-sertifioitu keskusvalmistaja

EAC-sertifiointielimet arvioivat Euraasian tulliliiton (TR CU) teknisten määräysten mukaisesti tiettyjen tuotteiden vaatimustenmukaisuutta. Laadunarviointi, jota seuraa tarvittavan EAC-sertifikaatin myöntäminen, antaa pääsyn EAC-sertifiointijärjestelmän viiden jäsenen (Venäjä, Kazakstan, Valko-Venäjä, Kirgisia ja Armenia) markkinoille.

Harju Elekter Oy on sitoutunut CE-merkittyihin komponentteihin

Harju Elekter Oy käyttää ainoastaan CE-merkittyjä komponentteja sähkökeskuksissaan, vakuuttaen tuotteiden täyttävän niitä koskevien EU-direktiivien vaatimukset ja tarkastukset.

Toni-Ville Lanne

Myyntipäällikkö

+358 (0) 40 514 7077

Jarmo Salonen

Myyntipäällikkö

+358 (0) 500 825 913

Sami Mattila

Myyntipäällikkö

+358 (0) 44 243 0872

Kari Mäkelä

Myyntipäällikkö

+358 (0) 50 353 9855