Omaamme useiden vuosien kokemuksen sähkönjakelu- ja infrastruktuuriratkaisujen tuottamisesta. Tuotevalikoimaamme lukeutuvat niin puistomuuntamot, pienjännite, tasa- ja keskijännitekeskukset, kaapelijakokaapit kuin ajoneuvojen lataus- ja lämmitysratkaisutkin. Tuotevalikoimastamme löytyvät ratkaisut myös kiinteistö- ja vesirakentamisen tarpeisiin.

Sähkönjakelu- ja infrastruktuurihankkeissa vallitsevien standardien noudattaminen on erittäin tärkeää. Harju Elekter on työskennellyt näillä markkinoilla vuosikymmeniä, joten valitessasi meidät voit luottaa asiantuntemukseemme ja osaamiseemme.

Ajoneuvojen lämmitys- ja latausratkaisut

Harju Elekter on merkittävä toimija niin ajoneuvojen lämmitys- kuin latausratkaisuissakin sekä latausinfrastruktuurin suunnittelussa ja rakentamisessa. Tuotamme markkinoille vuosittain tuhansia ajoneuvojen lämmitys- ja latausratkaisuita, jotka ovat luotuja Suomen vaativiin olosuhteisiin.

Lue lisää

Puistomuuntamot

Valmistamme korkealaatuiset ulosasennettavat puistomuuntamot ja katujakokaapit tehtaillamme Keilassa ja Kurikassa. Laaja tuotevalikoimamme pitää sisällään myös sisämuuntamoiden pienjännitekojeistot sekä ilmaeristeiset keskijännitekojeistot.

Lue lisää

Sähkökeskukset

Teemme sähköistämisratkaisuja useisiin erilaisiin käyttökohteisiin. Ratkaisujamme on käytössä useilla eri teollisuuden aloilla, kuten metalliteollisuudessa, koneenrakennuksessa, puunjalostuksessa, kaivosteollisuudessa, voimalaitoksissa, meriteollisuudessa ja prosessiteollisuuden eri kohteissa.

Lue lisää

Ota yhteyttä