Takaamme asiakkaillemme sujuvaa ja asiantuntevaa palvelua tilauksesta tulevaisuuteen. Korkea laatu ja tuotteiden pitkä elinkaari ovat prioriteettejamme. Varmistaaksemme tuotteiden laadun, panostamme tunnettuihin ja korkealaatuisiin tuotemerkkeihin. Toimituksemme perustuvat pitkän elinkaaren politiikkaan, minkä vuoksi palvelemme asiakkaitamme laaja-alaisesti myös toimitusten jälkeen. Huoltopalvelu auttaa muun muassa huolto-, viankorjaus- ja kunnossapitotöissä.

Järjestelmien huollot ja peruskorjaukset toteutetaan tarvittaessa avaimet käteen -palveluna aina suunnittelusta alkaen. Kokeneet asiantuntijamme tekevät tarvittavat huolto- ja korjaustyöt ammattitaidolla, olipa kohde maalla tai merellä.

Lisäksi toimintamme keskiössä on henkilöstön jatkuva kouluttaminen. Koulutamme henkilöstöä aktiivisesti, jotta he kykenevät palvelemaan asiakkaitamme aina alan ajankohtaisimmalla tiedolla. Viankorjaukset, lisätoimitukset ja päivitykset lukeutuvat peruspalveluihimme, joita hoidamme asiakkaillemme vuosien ammattitaidolla.

Huoltotilaukset

Joonas Puustelli

Jarkko Myllyniemi