Harju Elekter Oy on yksi Suomen johtavista sähkö- ja automaatiotekniikan rakentajista ja muuntamovalmistajista. Harju Elekter Oy on osa pörssiyhtiö AS Harju Elekteriä, ja
koko konsernissa työskentelee lähes 800 alan ammattilaista. Yrityksen toimipaikoissa Ulvilassa, Keravalla ja Kurikassa työskentelee lähes 130 henkilöä.
Toimintamme keskiössä on aina asiakas. Tuemme asiakkaidemme menestystä, täytämme lupauksemme ja panostamme pitkäjänteiseen yhteistyöhön. Työskentelemme sekä sopimusvalmistusperiaatteella että projektiluonteisesti. Palvelumme kattaa kokonaisvaltaisesti asiakkaan tarpeet, aina esisuunnittelusta huoltoon ja lisäkonsultaatioon.

Tutustu myös AS Harju Elekter – sivustoon

Telesilta Oy – Parasta osaamista vaativiin sähkötöihin

Vuonna 1978 perustettu Telesilta on Harju Elekter Groupiin kuuluva sähköurakointiyritys, joka on erikoistunut meriteollisuuden suunnitteluun sekä sähköurakointiin.
Laivateollisuuden sähköistystyöt ovat erikoisosaamistamme. Toimitamme kaiken suunnittelusta asennukseen ja käyttöönotosta huoltoon. Lisäksi tarjoamme teollisuuskiinteistöjen ja muiden vaativien rakennusten urakointi-, korjaus- ja kunnossapitopalveluja.

Luotettu sähköurakoinnin ammattilainen

Vuosien kokemus takaa asiantuntevan otteen vaativiinkin sähkötöihin. Olemme toimineet kaikilla merkittävillä Suomen telakoilla sähköurakointitehtävissä. Huomioimme työssämme aina asiakkaan toiveet, ja monipuolisen osaamisemme ansiosta löydämme toimivat ratkaisut jokaiseen kohteeseen. Onnistumisestamme kertoo se, että suhteet asiakkaisiimme ovat pitkiä, jopa vuosikymmenten mittaisia.

Asiakkaitamme ovat olleet mm. Valmet Automotive, Fläkt Group ja AlfaLaval Aalborg. Lisäksi olemme vastanneet Turun yliopistollisen keskussairaalan laajennustöiden sähköurakasta Vakka-Suomen sairaalassa.