Harju Elekterillä on aktiivinen rooli yhteiskunnan sähköistämisessä tarjoamalla sähköistämisratkaisuja erilaisille energia-, teollisuus, infrastruktuuri- ja rakennushankkeille. Ratkaisumme vaihtelevat avaimet käteen -asennuksista räätälöityihin avainratkaisuihin. Sähköistämme huomisen mielessä, mikä tarkoittaa, että tuotteemme ja ratkaisumme ovat kestäviä sekä tulevaisuuden tarpeisiin soveltuvia.

Harju Elekter Oy on osa pörssiyhtiö AS Harju Elekteriä ja koko konsernissa työskentelee noin 1000 alan ammattilaista. Toimipaikoissamme Ulvilassa, Keravalla ja Kurikassa työskentelee lähes 180 henkilöä. Toimintamme keskiössä on aina asiakas. Tuemme asiakkaidemme menestystä, täytämme lupauksemme ja panostamme pitkäjänteiseen yhteistyöhön. Työskentelemme sekä sopimusvalmistusperiaatteella että projektiluonteisesti. Palvelumme kattavat kokonaisvaltaisesti asiakkaan tarpeet, aina esisuunnittelusta huoltoon ja lisäkonsultaatioon.


Arvomme heijastavat sitä, miten toimimme ja olemme vuorovaikutuksessa kollegoidemme, asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa. Nämä kolme arvoa kuvaavat toimintatapojamme:

KehitysOlemme innokkaita oppimaan ja olemaan innovatiivisia.

Laajennamme jatkuvasti osaamistamme kehittääksemme edistyneitä tuotteita. Arvostamme innovatiivisia ehdotuksia ja olemme valmiita toteuttamaan niitä.

Yhteistyö – Työskentelemme yhtenä tiiminä.

Kuuntelemme asiakkaitamme ja teemme yhteistyötä kumppaneidemme kanssa valmistaaksemme tuotteita, jotka täyttävät ja ylittävät asiakkaidemme odotukset yhtenäisenä kansainvälisenä tiiminä.

LuotettavuusEmme tingi laadusta.

Meille on suuri kunnia valmistaa laadukkaita tuotteita. Hyödynnämme edistyksellistä teknologiaa ja kaikkea osaamistamme pystyäksemme toimittamaan tilaukset ajoissa.


Missiomme

Harju Elekter sitoutuu olemaan korvaamaton kumppani asiakkaillemme ja edistämään kestävää yhteiskuntaa tarjoamalla tulevaisuuden kestäviä sähköistämisratkaisuja.

Visiomme

Olla Pohjoismaiden luotettavin sähkönjakeluratkaisujen tarjoaja.

Tutustu myös AS Harju Elekter -sivustoon