Harju Elekter on keskeinen toimija sähköistämisen alalla, tarjoten laadukkaita sähköistämisratkaisuja energia-, teollisuus-, infrastruktuuri- ja rakennushankkeille. Palvelumme vaihtelevat avaimet käteen -asennuksista räätälöityihin avainratkaisuihin. Sähköistämme huomisen mielessä, mikä tarkoittaa, että tuotteemme ja ratkaisumme ovat kestäviä sekä tulevaisuuden tarpeisiin soveltuvia.

Harju Elekter Oy on osa pörssiyhtiö AS Harju Elekteriä, ja koko konsernissa työskentelee noin 1000 alan ammattilaista. Toimipaikoissamme Ulvilassa, Keravalla ja Kurikassa työskentelee lähes 180 henkilöä. Toimintamme keskiössä on aina asiakas. Tuemme asiakkaidemme menestystä, täytämme lupauksemme ja rakennamme pitkäaikaista yhteistyötä. Toimimme sekä sopimusvalmistus- että projektiluonteisesti, tarjoten kattavat palvelut asiakkaan tarpeisiin aina esisuunnittelusta huoltoon ja lisäkonsultaatioon.

Tutustu myös AS Harju Elekter -sivustoon

Arvomme ohjaavat toimintaamme kollegoidemme, asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa:

  • Kehitys – Olemme innokkaita oppimaan ja olemaan innovatiivisia. Laajennamme jatkuvasti osaamistamme kehittääksemme edistyneitä tuotteita. Arvostamme innovatiivisia ehdotuksia ja olemme valmiita toteuttamaan niitä.
  • Yhteistyö – Työskentelemme yhtenä tiiminä. Kuuntelemme asiakkaitamme ja teemme yhteistyötä kumppaneidemme kanssa valmistaaksemme tuotteita, jotka täyttävät ja ylittävät asiakkaidemme odotukset yhtenäisenä kansainvälisenä tiiminä.
  • Luotettavuus – Emme tingi laadusta. Meille on suuri kunnia valmistaa laadukkaita tuotteita. Hyödynnämme edistyksellistä teknologiaa ja kaikkea osaamistamme pystyäksemme toimittamaan tilaukset ajoissa.

Missionamme on sitoutua olemaan korvaamaton kumppani asiakkaillemme ja edistää kestävää yhteiskuntaa tarjoamalla tulevaisuuden kestäviä sähköistämisratkaisuja.

Visionamme on olla Pohjoismaiden luotettavin sähkönjakeluratkaisujen tarjoaja.