Toimintamme voimakkaasti kasvaessa haemme Ulvilaan myyntijohtajaa vastaamaan nopeimmin kasvavan liiketoimintayksikkömme myynnin johtamisesta ja kehittämisestä. Liiketoimintayksikköösi kuuluvat sähköautojen latausliiketoiminta, solar-tuotemyynti sekä komponenttimyynti ja telekaapit. Isoimpana ja potentiaalisimpana tuoteryhmänä on latausliiketoiminta. Toimit esihenkilönä kahdeksan henkilön tiimille ja vastaat yksikkösi liiketoiminnan kannattavasta kasvusta, operatiivisen toiminnan ohjauksesta ja strategian jalkauttamisesta. Seuraat aktiivisesti toimintaympäristöäsi ja alan kehitystä myös kansainvälisesti. Teet tiivistä yhteistyötä niin tuotekehityksen, tuotannon, asiakkaiden kuin yhteistyökumppaneidenkin kanssa. Olet osa laajennettua johtoryhmää ja raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle.

Sinulla on tehtävään soveltuva, mielellään korkeakoulutasoinen koulutus ja vähintään muutaman vuoden kokemus vastaavanlaisesta myynnin johdon tehtävästä. Tuotteet, joiden kanssa työskentelet ovat sinällään helposti omaksuttavia, mutta mekaniikan ja sähkövoimatekniikan ymmärrys on eduksi. Myös oman tuotteen/tuoteperheen/tuotannon parissa hankittu aiempi kokemus on eduksi tehtävän haltuunotossa. Olet vahvan yrittäjähenkinen ja motivoidut tavoitteiden saavuttamisesta. Positiivisena tiimipelaajana johdat, kehität ja ohjaat tiimiäsi kannustavan valmentavalla otteella. Kommunikoit sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä. Ruotsin kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle todellisen näköalapaikan kansainvälisessä konsernissa voimakkaasti kasvavalla tulevaisuuden alalla. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden menestyä kotimaan markkinoiden kasvun ohella myös kansainvälisillä markkinoilla (Pohjoismaat ja Baltia). Kehitämme aktiivisesti omaa tuoteperhettämme, omia tuotteitamme ja omaa osaamistamme vastaamaan asiakkaidemme kehittyviä tarpeita. Pääset mukaan työyhteisöön, jossa saa kehittyä ja kehittää. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja muut henkilöstöedut. Toimipisteesi on ensisijaisesti tiimisi luona Ulvilassa, mutta olemme valmiita keskustelemaan myös muista ratkaisumalleista.

Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtaja Jan Osa ti 3.5. klo 16-18 ja ma 9.5. klo 16-18, puh. 040 561 6669 sekä muina aikoina MPS-konsultti Harri Viitanen puh. 040 719 9411. Lähetä hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 12.5.2022 mennessä.

Harju Elekter Oy

Harju Elekter Oy on yksi Suomen johtavista sähkö- ja automaatiotekniikan rakentajista sekä sähkönjakelusektorin toimittajista. Toimipisteemme sijaitsevat Ulvilassa, Kurikassa sekä Keravalla. Kuulumme osaksi kansainvälistä Harju Elekter-konsernia, jossa työskentelee n. 900 alan ammattilaista.

Sähköautojen latausliiketoiminnan saralla olemme olleet alan pioneereja jo vuodesta 2010 lähtien. Uuden kotimaisen ja modernin tuoteperheen kehityksessä on hyödynnetty kokemusta latausratkaisujen suunnittelusta ja valmistuksesta. Täyden palvelun sähkö- ja automaatiotalona pystymme tarjoamaan myös laajoja kokonaistoimituksia suurten latauskenttien tarpeisiin.