8MMO-tuoteperhe

Electrical charging solutions

Suunnittelemme ja valmistamme laadukkaat auton lämmitysrasiat vuosikymmenten kokemuksella Ulvilan Peltotien tehtaallamme kestämään Suomen vaativat olosuhteet. Valikoimastamme löydät ratkaisut kaikkiin ajoneuvojen lämmitystarpeisiin taloyhtiöille, työpaikoille, julkisiin kohteisiin ja kotiin. Osa malleista soveltuu myös hitaaseen lataukseen ja pyrimme jatkuvasti kehittämään valikoimaamme asiakkaiden tarpeiden muuttuessa.

Tiedustelut:

Alla voit tutustua tämän hetkiseen lämmitysrasioiden valikoimaan:

Jätä tarjouspyyntö

  Jätä yhteydenottopyyntö


  ElektrA -tuoteperhe

  Electrical charging solutions

  ElektrA -tuoteperhe vastaa sähköisen liikenteen kasvaviin tarpeisiin kohteen laajuudesta riippumatta!

  Laadukkaan, kotimaisen ja modernin tuoteperheen kehityksessä on hyödynnetty yli kymmenen vuoden kokemuksemme lataus- ja lämmitysratkaisujen suunnittelussa ja valmistuksessa.

  ElektrA tarjoaa vaihtoehtoja kaikkiin tarpeisiin aina yksittäisistä latausasemista suuriin latauskenttiin saakka. Täyden palvelun sähkö- ja automaatiotalona pystymme tarjoamaan isot kohteet kokonaistoimituksina sisältäen esimerkiksi kuormanhallintakeskukset tai jopa muuntamot, sekä laajat ja älykkäät kokonaisuudet yhteistyössä ohjelmistokumppanimme IGL-Technologies Oy:n kanssa.

  Tiedustelut:

  Alla voit tutustua tämän hetkiseen ElektrA -tuotesarjan valikoimaan

  Jätä tarjouspyyntö

   Jätä yhteydenottopyyntö


   Shopping center Redi

   Electrical charging solutions

   Our largest single contract has been a set of 238 dynamic charging points delivered to the Red shopping center. 

   Thanks to the comprehensive delivery, the parking garage has the infrastructure ready for the growing need for charging points in the future. 

   The total delivery included:

   238 pcs 22kW charging stations