Tuotamme vuosittain markkinoille tuhansia korkealaatuisia, Suomessa valmistettuja latausasemia. Sekä lämmitys- että latausasemillemme on myönnetty Avainlippu -merkin käyttöoikeus. Tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa alusta loppuun kotimaan tehtaassamme Ulvilassa.

Avainlippu-merkistä tunnistat Suomessa valmistetun tuotteen tai Suomessa tuotetun palvelun. Merkki on myönnetty tuhansille suomalaisille tuotteille sekä palveluille. Ostamalla Avainlippu-tuotteen tai -palvelun, tuet samalla kotimaista työtä. Harju Elekterin lataus- ja lämmitystuotteille Avainlippu-merkin käyttöoikeus myönnettiin vuonna 2022, joten olemme jo muutaman vuoden saaneet ylpeänä kantaa merkkiä.

Laadukkaat ja kestävät tuotteet

Sähköautojen lataustuotteillamme pyrimme edistämään kestävää kehitystä vähentämällä fossiilisten polttoaineiden käyttöä ja tukemalla siirtymää puhtaampiin energiaratkaisuihin. Tuotteemme ovat myös huollettavissa, mikä pidentää niiden elinkaarta ja vähentää tarvetta uusien laitteiden hankkimiselle. Tämä ei ainoastaan säästä kustannuksia, vaan tukee myös ympäristöystävällisempää toimintatapaa.

Asiakaslähtöisyys ja yhteistyö toiminnan keskiössä

Asiakkaidemme tarpeet ja toiveet ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa, jotta voimme tarjota juuri heidän tarpeisiinsa sopivia ratkaisuja. Tämä vahvaan yhteistyöhön pohjautuva lähestymistapa on auttanut meitä kehittämään tuotteita, jotka ovat käyttäjäystävällisiä, kestäviä ja tehokkaita.

Tuemme suomalaista työtä

Olemme osa Harju Elekter -konsernia, mutta toimimme vahvasti paikallisesti. Ulvilan tehtaamme lisäksi latausliiketoiminnallamme työllistämme asiantuntijoita muun muassa suunnittelun ja myynnin parissa. Kotimainen työn tukeminen on meille tärkeää, ja haluamme osaltamme edistää suomalaista osaamista ja talouskasvua.

Katse tulevaisuuteen

Katseemme on vahvasti tulevaisuudessa, ja olemme sitoutuneet jatkuvaan kehitykseen ja innovaatioihin. Seuraamme tarkasti alan trendejä ja teknologioiden kehitystä, jotta voimme tarjota asiakkaillemme markkinoiden parhaat ja ajantasaisimmat tuotteet.

 

 

Lisätietoja lataus- ja lämmitystuotteistamme sekä myyntimme yhteystiedot löydät täältä.