Telesilta Oy
Uusikaupunki

Pääkonttori

Telakkatie 6
23500 Uusikaupunki

Telesilta Oy – Parasta osaamista vaativiin sähkötöihin

Vuonna 1978 perustettu Telesilta on Harju Elekter Groupiin kuuluva sähköurakointiyritys, joka on erikoistunut meriteollisuuden suunnitteluun sekä sähköurakointiin.
Laivateollisuuden sähköistystyöt ovat erikoisosaamistamme. Toimitamme kaiken suunnittelusta asennukseen ja käyttöönotosta huoltoon. Lisäksi tarjoamme teollisuuskiinteistöjen ja muiden vaativien rakennusten urakointi-, korjaus- ja kunnossapitopalveluja.

Luotettu sähköurakoinnin ammattilainen

Vuosien kokemus takaa asiantuntevan otteen vaativiinkin sähkötöihin. Olemme toimineet kaikilla merkittävillä Suomen telakoilla sähköurakointitehtävissä. Huomioimme työssämme aina asiakkaan toiveet, ja monipuolisen osaamisemme ansiosta löydämme toimivat ratkaisut jokaiseen kohteeseen. Onnistumisestamme kertoo se, että suhteet asiakkaisiimme ovat pitkiä, jopa vuosikymmenten mittaisia.

Asiakkaitamme ovat olleet mm. Valmet Automotive, Fläkt Group ja AlfaLaval Aalborg. Lisäksi olemme vastanneet Turun yliopistollisen keskussairaalan laajennustöiden sähköurakasta Vakka-Suomen sairaalassa.