Ruoholahden pysäköinti Oy

Sähköauton lataus

 • Yli 600kpl 3,6kW hitaan latauksen asemaa
 • 4 pysäköintaloa (340 pysäköintipaikkaa)
 • 25 erillistä ulkopysäköintaluetta, joissa 783kpl autopaikkaa
 • Toimitus 2022


8MMO-tuoteperhe

Sähköauton lataus

Suunnittelemme ja valmistamme laadukkaat auton lämmitysrasiat vuosikymmenten kokemuksella Ulvilan Peltotien tehtaallamme kestämään Suomen vaativat olosuhteet. Valikoimastamme löydät ratkaisut kaikkiin ajoneuvojen lämmitystarpeisiin taloyhtiöille, työpaikoille, julkisiin kohteisiin ja kotiin. Osa malleista soveltuu myös hitaaseen lataukseen ja pyrimme jatkuvasti kehittämään valikoimaamme asiakkaiden tarpeiden muuttuessa.

Tiedustelut:

Alla voit tutustua tämän hetkiseen lämmitysrasioiden valikoimaan:

  Jätä yhteydenottopyyntö


  ElektrA -tuoteperhe

  Sähköauton lataus

  ElektrA -tuoteperhe vastaa sähköisen liikenteen kasvaviin tarpeisiin kohteen laajuudesta riippumatta!

  Laadukkaan, kotimaisen ja modernin tuoteperheen kehityksessä on hyödynnetty yli kymmenen vuoden kokemuksemme lataus- ja lämmitysratkaisujen suunnittelussa ja valmistuksessa.

  ElektrA tarjoaa vaihtoehtoja kaikkiin tarpeisiin aina yksittäisistä latausasemista suuriin latauskenttiin saakka. Täyden palvelun sähkö- ja automaatiotalona pystymme tarjoamaan isot kohteet kokonaistoimituksina sisältäen esimerkiksi kuormanhallintakeskukset tai jopa muuntamot, sekä laajat ja älykkäät kokonaisuudet yhteistyössä ohjelmistokumppanimme IGL-Technologies Oy:n kanssa.

  Tiedustelut:

  Alla voit tutustua tämän hetkiseen ElektrA -tuotesarjan valikoimaan

   Jätä yhteydenottopyyntö


   Kauppakeskus Redi

   Sähköauton lataus

   Suurin yksittäinen urakkamme on ollut kauppakeskus Redin yhteyteen toimitettu 238 dynaamisen latauspisteen kokonaisuus. Kattavan toimituksen ansiosta pysäköintihallissa on infra valmiina tulevaisuuden kasvavaa latauspisteiden tarvetta varten.

   Kokonaistoimitus sisälsi:

   • 238 kpl 22 kW latausasemia