Arvoisa asiakkaamme!

Vuosi lähenee loppuaan ja kohta on aika juhlia, levätä ja kerätä energiaa tulevalle vuodelle.

Palvelemme joulun aikana normaalisti aukioloaikojen puitteissa. Myös toimitukset rullaavat totuttuun tapaan kuljetuksella tai noudettuna.

Lämpimät kiitokset kuluneesta vuodesta ja menestystä vuodelle 2023!

Terveisin,

Janette & Tapsa & Juuso

SICK – Condition Monitoring -anturi tärinän, iskujen ja lämpötilan valvontaan

Multi Physics Box mahdollistaa luottavan kunnonvalvonnan. Olipa kyse moottorista, pumpusta, hihnasta tai tuulettimesta – lämpötilaa, tärinäkäyttäytymistä ja iskuja koskevat mitta-arvot viittaavat virheellisiin prosesseihin, jotka voivat aiheuttaa vikoja koneeseen tai laitokseen. Anturitietojen pohjalta häiriöt tunnistetaan ajoissa ja huollot voidaan suunnitella koneen kunnon mukaan.
Tulos: kustannussäästöjä, koska suunnittelemattomia seisokkiaikoja on vähemmän.

Lue lisää TÄSTÄ!

 

PHOENIX CONTACT – NearFi -kopleri – langatonta dataa ja virtaa

Phoenix Contactin langattoman NearFi -koplerin avulla siirrät dataa ja virtaa aina 2 A asti kosketuksettomasti. NearFi tukee kaikkia Ethernet-pohjaisia protokollia, ja niitä voidaan siirtää reaaliaikaisesti.
NearFi-koplereilla voidaan siirtää energiaa (24 VDC, 2 A) ja reaaliaikaisia Ethernet-tietoja (100 Mbps, kaksisuuntaisesti) max. 10 mm ilmavälin kautta. Näin voidaan helposti korvata kulumiselle alttiit pistoliittimet tai liukurenkaat teollisuuden sovelluksissa ja minimoida vikaantumisesta aiheutuvat kustannukset.

Lue lisää TÄSTÄ!

 

OMRON tuo markkinoille OMRON TM16:n yhteistyörobotin

TM16 yhteistyörobotin hyötykuorma on 16 kg. Näin asiakkaat voivat laajentaa materiaalinkäsittelymahdollisuuksiaan ja käsitellä entistä raskaampia osia ja materiaaleja.

OMRON TM16 on vahvin malli yhteistyörobottien perheessä, ja siinä on myös 900 mm:n ulottuvuus, valinnainen sisäänrakennettu 2D-konenäkö sekä Profinet- ja Ethernet/IP-liitäntävaihtoehdot.

Yhteistyörobotti OMRON TM16 on ISO/TS 15066 -standardin mukainen, joten se voidaan ottaa käyttöön solun matalammalla turvallistamisella. Tämä mahdollistaa yhteistyörobotin työskentelyn rinnakkain ihmisten kanssa ja minimoi robotille varatun tilan määrän.

Uusi OMRON TM16 voi parantaa suorituskykyä ja johdonmukaisuutta erilaisissa toistuvissa tai monimutkaisissa kokoonpano- ja konehuoltotehtävissä samalla kun se työskentelee turvallisesti ihmisten kanssa. On mahdollista asentaa yhteistyörobotti OMRON-mobiilirobotin päälle, jonka avulla saat automatisoitua materiaalin kuljetuksen lisäksi myös monimutkaiset keräilytoiminnot.

Tärkeimmät ominaisuudet ja edut:

• 16 kg kantavuus raskaampien osien ja materiaalien käsittelyyn
• Lisävarusteena saatavan sisäänrakennetun näön ansiosta cobotti pystyy suorittamaan myös monimutkaisia poiminta-, paikka- ja tarkastustehtäviä
• Profinet- ja Ethernet/IP-vaihtoehdot helpottavat liitettävyyttä

Lue lisää TÄSTÄ!