Kiitos sinnikkyydestä ja hyvää kesää!

Aluksi haluan lämpimästi kiittää kaikkia Harju Elekterin työntekijöitä, jotka ovat jaksaneet hienosti ja kärsivällisesti noudattaa koronasuosituksia. Se on auttanut meitä pitämään tuotannon käynnissä. Porukka on kestänyt upeasti pitkän poikkeusajan. Ja ennen kaikkea tämän sinnikkyyden ja vastuullisuuden ansiosta olemme välttyneet tartunnoilta.

Uskon, että aivan lähipäivinä voimme luopua maskeista ja saamme taas hengähtää ja hengittää vapaammin. Töitä on paiskittu ahkerasti. Kun vuosi on pian puolivälissä, voidaan todeta, että olemme onnistuneet viime kuukausina saamaan tilauksia varsin hyvin. Kaikki Harju Elekterin Suomen tehtaat käyvät täydellä teholla.

Tällä hetkellä suurin ongelmamme ovat komponenttien saatavuuteen liittyvät viivästykset. Se on lähes ainoa pandemian mukanaan tuoma haaste, johon emme ole osanneet varautua riittävän hyvin. Emme uskoneet, että myöhästymiset voisivat olla näin vakavia ja kestää näinkin kauan. Hankinta -ja osto-osastomme sekä koko muu henkilöstömme tekevät joka päivä parhaansa, jotta viivästykset jäisivät mahdollisimman lyhytaikaisiksi. Valitettavasti saatavuusongelmat jatkunevat siitäkin huolimatta vielä pari kuukautta.

Muuten tulevaisuus näyttää valoisalta ja syksyllä tekemistä riittää. Sitä ennen: toivottavasti lämpimiä ja aurinkoisia päiviä riittää paljon vielä heinäkuullekin. Hyvää ja rentouttavaa kesää kaikille!

Jan Osa
Toimitusjohtaja
Harju Elekter Oy