Komponenttipula kiusaa, mutta usko tulevaisuuteen on vahva

Kun tämä vuosi on kääntymässä loppusuoralleen, vuodesta löytyy paljon hyvää ja vähän vähemmän hyvää. Komponenttien saatavuuteen liittyvät viivästykset ovat kiusanneet yllättävän rajusti ja pitkään niin meitä kuin lähes kaikkia muitakin.

Kiperästä komponenttipulasta huolimatta olemme pystyneet kirimään vahvasti ja lähestulkoon saavuttaneet budjettitavoitteemme. Haluan esittää suuret kiitokset kaikille Harju Elekterin työntekijöille näistä ponnistuksista! Lämpimät kiitokset myös kaikille asiakkaillemme luottamuksesta ja ymmärryksestä!

Kasvua Baltiassa ja Pohjoismaissa

Harju Elekter -konserni kasvaa ja laajenee Baltiassa ja Pohjoismaissa. Tämän vuoden ensimmäisellä puoliskolla konsernin Liettuan tehtaan tuotantokapasiteetti lähes tuplaantui. Muutama viikko sitten konserni tiedotti uuden tehtaan rakentamisesta Ruotsin Västeråsiin.

Myös Suomessa uskomme vahvaan tulevaisuuteen ja jatkamme investointeja. Ulvilan tuotanto- ja konttoritilat laajentuvat vastahankitun Peltotie 20:n toimipisteen myötä. Lisäksi olemme hankkineet tontin noin 2000m2 laajennusosan rakentamiseen Sammontie 9 tehtaan jatkeeksi. Konsernissa luotetaan lujasti paikallisen tuotannon ja palvelun kilpailukykyyn.

Sisäistä aurinkoa pimeään talveen

Vaikka päivät yhä lyhentyvät ja pimeä aika kestää suurimman osan vuorokaudesta, näyttää tilauskantamme varsin aurinkoiselta. Töitä on paljon ja tekemistä on varattu jo alkuvuodellekin. Jotta luonnollisen valon puute ei synkistäisi mielentilaamme, muistakaamme myös rentoutua ja harrastaa vaikkapa kevyesti liikuntaa, jotta sisäistä aurinkoa riittäisi myös pimeään aikaan.

Joulun lähestyessä päätimme tehdä lahjoituksen tuen tarpeessa olevien lapsiperheiden jouluilon tukemiseen. Oikein hyvää ja rauhallista joulunaikaa kaikille!

Jan Osa
Toimitusjohtaja
Harju Elekter Oy