Harju Elekterin myynnistä apua komponenttien metsästykseen!

Vallitseva poikkeuksellinen markkinatilanne on tuonut yhä laajemmin haasteita myös teollisuuden peruskomponenteille ja monet eri Päämiehemme ovatkin tiedottaneet pidentyneistä toimitusajoista.

Olemme kuitenkin varautuneet tilanteeseen kasvattamalla varastoitavia tuoteryhmiä. Ulvilan varastostamme löydät kattavasti ratkaisuja mm. seuraaviin tarpeisiin: Anturiteknologiaa havainnointiin ja tunnistamiseen, koneturvatuotteita laitteiden suojaukseen, keskuksia ja koteloita, sekä niiden sisälle liitäntätekniikkaa, ohjauskomponentteja, logiikkaohjaimia ja taajuusmuuttajia, vain muutamia ryhmiä mainitaksemme.

Voimme myös tarjota vaihtoehtoisia ratkaisuja sovelluksiinne monien eri valmistajien valikoimasta.

Kysy kaipaamaasi tuotetta myynnistämme !

Uutuus! PHOENIX CONTACT –  Contactron – kolmivaihemoottorin nopeuskäynnistin

Kolmivaihemoottoreiden turvallinen, helppo ja tehokas käyttö on tärkeä tavoite monissa sovelluksissa. Contactron Speed Starter on kompakti ratkaisu, joka tarjoaa kaikki tarpeelliset toiminnot eri kierrosluvuille, pehmokäynnistykselle ja turvalliselle pysäytykselle Safe Torque Off (STO) -toiminnon avulla.

Asennus ja käyttöönotto on nopeaa helpon johdotuksen ja selkeän käyttökonseptin ansiosta
Turvallinen katkaisu integroidun Safe Torque Off (STO) -toiminnon ansiosta
Kapeimmillaan 35 mm leveä, kompakti rakenne säästää tilaa kytkentäkaapissa
Taloudellinen ratkaisu, jossa ovat kaikki tarvittavat toiminnot eri kierrosluvuille ja pehmokäynnistykselle

Katso video

Lue lisää!

Uutuus! SICK W4F-valokennot – Tähdenlento älykkäässä automaatiossa

W4F-perhe tarjoaa nyt tehokkaita ja älykkäitä automatisointiratkaisuja myös pienoiskoossa!

Pienoisanturi täydentää optoelektronisten anturien (kuten W16 tai W26) uuden sukupolven mallistoa, ja siinä käytetty SICKin uusi ASIC-tekniikka takaa äärimmäisen kestävyyden ja luotettavat tunnistustulokset. Tämä mahdollistaa monipuolisen käytön erilaisissa, vaativissa asennustilanteissa.

Taustat voidaan entistä paremmin häiventää, ja litteät, voimakkaasti heijastavat sekä läpinäkyvät kohteet tunnistetaan vielä aiempaakin tarkemmin.

Lisäksi W4F ja Smart Sensor -anturit tekevät monitoroinnista ja diagnostiikasta helpompaa kuin koskaan mahdollistaen tulevaisuuteen suuntautuvan käytön I4.0-laitteistoissa.

Lue lisää!

Uutuus! Carlo Gavazzin EISH-virranvalvontarele

Carlo Gavazzin EISH-virranvalvontarelettä käytetään kuormien tilan seurantaan. Releen avulla voidaan vähentää seisakkeja ja ylläpitokustannuksia lähettämällä signaali logiikalle tai rakennusautomaatioon.

Anturi soveltuu erityisesti LVI- ja rakennusautomaation kaltaisiin sovelluksiin, joissa hallintaa ja korjaustoimenpiteitä tarvitaan nopeasti vian sattuessa, kuten vesikiertopumput, poistoilmapuhaltimet, radon-puhaltimet ja valot.

Pienikokoinen EISH voidaan asentaa joko DIN-kiskoon tai paneeliin.
Sisäänrakennetun virtamuuntajan virta-alue on 200mA – 60A, aukon halkaisija 12mm.

Lisävirtalähdettä ei tarvita. 22,5 mm x 55,4 mm x 47,4 mm:n kotelo on valmistettu polykarbonaatista tai polykarbonaatti/ABS -seoksesta.
Suojausluokka IP20, käyttölämpötila -20 °C – 50 °C.

Tuotekortti Carlo Cavazzi