Telesilta Oy solmi kaupat kolmen aluksen sähköurakoinnista Uudenkaupungin Työveneen telakan kanssa

Harju Elekter konserniin kuuluva Telesilta Oy on allekirjoittanut kaupan kolmen aluksen sähköurakoinnista Uudenkaupungin Työveneen telakan kanssa. Alukset ovat 29 metrisiä SWATH-runkoisia miehistönkuljetusaluksia (CTV), jotka tulevat toimimaan Pohjanmerellä offshore-tuulivoimaloiden huoltotöissä.

Kauppaan kuuluu sähkö-, automaatio- ja navigointijärjestelmien suunnittelu, toimitus, asennus ja käyttöönotto. Suunnittelutyö alkaa heti ja ensimmäisen aluksen runkorakentaminen alkaa kesällä 2024. Alukset rakennetaan Uudessakaupungissa ja luovutetaan loppuasiakkaalle vuosien 2025 ja 2026 aikana.

Lisätietoa projektista Työveneen julkaisusta:

https://tyovene.com/tyovene-breaks-into-the-offshore-wind-sector/

 

Joonas Puustelli, Telesilta Oy toimitusjohtaja,


Telesilta Oy solmi kaupat Uudenkaupungin sivistys- ja hyvinvointikeskus Wintterin sähköurakasta

Telesilta Oy jatkaa hyvin toimivaa yhteistyötään SRV Rakennus Oy:n kanssa ja on solminut kaupan Uudenkaupungin sivistys- ja hyvinvointikeskus Wintterin sähköurakasta. Kauppaan kuuluu hankkeen urheilu- ja uimahallin sähköurakointi.

Samassa rakennuskompleksissa on tiloja myös pienten lasten päivähoitoa, perusopetusta, toisen asteen koulutusta, taiteen perusopetusta, vapaata sivistystyötä sekä eri liikuntalajien harjoittamista varten.

22 600 neliömetrin rakennuskompleksista liikuntatiloja on 9 600 neliömetriä. Kohteen rakennuttaja on Uudenkaupungin kaupunki.

Lisätietoja kohteesta:https://www.srv.fi/tyomaat/8216-uudenkaupungin-wintteri/

Lisätiedustelut: https://www.srv.fi/tyomaat/8216-uudenkaupungin-wintteri/

Joonas Puustelli, Telesilta Oy toimitusjohtaja,