Erinomainen liikevaihto vaikeuksien keskellä

Erikoiset olosuhteet taloudessa ja markkinoilla jatkuvat jatkumistaan. Viime vuosia ja kuukausia ovat tunnetusti leimanneet korona, Venäjän hyökkäyssota sekä näistä seuranneet komponenttipula ja rikkinäiset toimitusketjut.

Kaiken tämän keskellä olemme jatkaneet määrätietoista ja ahkeraa työntekoa. Maailman myllerryksistä ja vaikeuksista huolimatta teemme tänä vuonna todennäköisesti Harju Elekterin kaikkien aikojen liikevaihtoennätyksen. Tästä haluan esittää kaikille todella suuret kiitokset!

Maailma ja markkinat ovat kuitenkin mullistuneet niin paljon, että tietynlaiset muutokset jatkuvat väistämättä myös ensi vuonna.

Joulurauhaa ja uutta energiaa

Juuri nyt näyttää siltä, että saatamme hyvinkin saada valkoisen joulun. Joulunpyhät osuvat tänä vuonna viikonloppuun ja jouluvapaat jäävät monilla hieman tavallista lyhyemmiksi. Toivottavasti kaikki saavat ja ehtivät silti viettää parasta mahdollista laatuaikaa perheen ja ystävien kanssa. Tarvitsemme ladattuja akkuja ja positiivista energiaa takuulla taas heti vuodenvaihteen jälkeen.

Toivotan kaikille oikein rauhallista joulua ja antoisaa uutta vuotta!

Jan Osa
Toimitusjohtaja
Harju Elekter Oy