ElektrA-uuden sukupolven lataustuoteperhe vastaa sähköisen liikenteen kasvaviin tarpeisiin kohteen laajuudesta riippumatta!

Laadukkaan, kotimaisen ja modernin tuoteperheen kehityksessä on hyödynnetty yli kymmenen vuoden kokemuksemme sähköauton latausratkaisujen suunnittelusta ja valmistuksesta.

ElektrA tarjoaa vaihtoehtoja kaikkiin tarpeisiin aina yksittäisistä latausasemista suuriin latauskenttiin saakka. Täyden palvelun sähkö- ja automaatiotalona pystymme tarjoamaan isot kohteet kokonaistoimituksina sisältäen esimerkiksi kuormanhallintakeskukset tai jopa muuntamot, sekä laajat ja älykkäät sovellukset yhdessä ohjelmistokumppanimme IGL Technologisin kanssa.

Katso eParking ohje käyttäjälle TÄSTÄ

Tiedustelut:

Yleistä

Tänä päivänä sähköautojen lataaminen on yhä olennaisempi osa pysäköintikokonaisuutta, sillä liikenne sähköistyy kovaa vauhtia. Runsaat kymmenen vuotta sitten sähköautojen määrä ja latauslaitteiden tarve oli vaatimaton, mutta näimme alassa valtavaa potentiaalia. Uskoimme siihen, että tuotekehitys palkitaan ennen pitkää. Olimme oikeassa.

Olemme olleet alan pioneereja Suomessa jo vuodesta 2010 lähtien. Yli kymmenen vuoden työ sähköajoneuvojen latausratkaisujen eturintamassa takaa asiakkaillemme laadukkaan työnjäljen. Ohjelmistokumppanimme IGL:n kanssa emme pelkää kokeilla ennakkoluulottomasti erilasia ratkaisuja tulevaisuuden innovaatioiden löytämiseksi. Harju Elekter Oy suunnittelee ja valmistaa latauslaitteet, joihin IGL luo älykkään käyttöliittymän.

Tuomme vuosittain markkinoille tuhansia sähköajoneuvojen latauslaitetta. Toimintamme sijoittuu Ulvilaan, mistä palvelemme niin isompia kuin pienempiäkin toimijoita aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Ladattavat dokumentit
ElektrA latausratkaisut (pdf)

Sähköautonlataus referenssit

Jätä tarjouspyyntö