Auringosta puhdasta energiaa

Uusiutuvien energialähteiden hyödyntäminen on vahvasti tätä päivää, ja sen merkitys kasvaa entisestään tulevaisuudessa. Jatkuva energiantarpeen kasvu edellyttää innovatiivisia ratkaisuja, jotta voimme saavuttaa kestävän kehityksen tavoitteet maapallon tulevaisuuden turvaamiseksi.

Korkeatasoinen tekninen osaamisemme on avainasemassa puhtaampien energiantuotantomenetelmien kehittämisessä. Erityisesti sähkö- ja automaatiorakentamisen alalla meillä on vahva asiantuntemus, jota ohjaamme kohti ympäristöystävällisempää huomista.

Aurinkoenergia mielletään helposti Suomessa tehottomaksi vaihtoehdoksi lyhyen kesän takia. Järjestelmä ei kuitenkaan vaadi toimiakseen ainoastaan suoraa auringonpaistetta, vaan ne hyödyntävät valoa. Paneelit tuottavat energiaa ympäri vuoden, ainoa hidaste talvikäytössä on lumi.

Aurinkoenergia tarjoaa lukuisia etuja:

  • Päästötöntä energiantuotantoa: Aurinkoenergia on ympäristöystävällinen vaihtoehto, joka ei tuota haitallisia päästöjä.
  • Riippumattomuus energianhinnan vaihteluista: Aurinkoenergia ei ole riippuvaista energiahintojen vaihteluista ja aurinkoenergian käyttö voi tuoda merkittäviä säästöjä energiakustannuksissa pitkällä aikavälillä.
  • Helppo asennettavuus: Aurinkopaneelit ovat helppoja asentaa ja verkon ulkopuolisissa järjestelmissä se ei vaadi kaapeleiden vetoa esimerkiksi saarilla tai syrjäisissä kohteissa.
  • Sähkön myynti takaisin verkkoon: Ylijäämäenergiaa on mahdollista myydä sähköyhtiölle.
  • Kotitalousvähennys asennuskustannuksista: Aurinkoenergian asentamisesta voi saada kotitalousvähennyksen, mikä alentaa aurinkoenergian asennuskustannuksia.
  • Investointituki yrityksille: Yritykset voivat hakea investointukea aurinkoenergian hyödyntämiseksi.

Tuotteet ja järjestelmät

Olemme lanseeranneet aurinkoenergia -tuoteperheen, joka palvelee kaikkia asiakkaitamme. Tuoteperheeseemme kuuluu laadukkaista komponenteista rakennettuja kokonaisuuksia aina suurtehoisista aurinkovoimalapuistoista kotitalouksien verkkoon kytkettäviin järjestelmiin. Verkkoon liitettävä järjestelmä mahdollistaa myös mahdollisen ylijäämäenergian myynnin valtakunnanverkkoon. Mikrotuotannon mahdollisuuksista voit kysyä lisää sähköyhtiöltäsi.

Tarjoamme myös räätälöityjä ratkaisuja asiakkaillemme. Harju Elekter Oy:n suunnittelutiimi voi räätälöidä juuri tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. Tarvittaessa voimme rakentaa myös alueen sähkönjakeluinfran muuntamoineen.

Aurinkoenergia

Jätä tarjouspyyntö