Sähköisen liikenteen lataus­järjestelmät

Toimitamme sähköajoneuvojen latausratkaisut monipuolisesti eri tarpeisiin.
Toimituksiimme kuuluvat yksittäisistä latausasemista aina suuriin latauskenttiin. Valmistamme AC-lataustuotteita kaikkiin tarpeisiin aina 2x22kW asti.

Olemme yksi harvoista suomalaisista latauskenttien kokonaistoimittajista. Toimitamme itse suunnittelemamme kotimaiset lataustuotteet joustavasti ja ammattitaidolla.

Peruslatausratkaisut

Perus latausratkaisut soveltuvat moniin käyttökohteisiin, joissa ei tarvita etähallintaa. Latausratkaisuissa on b-tyypin vikavirta ja energianmittaus. Tuotteet sopivat laajasti eri käyttökohteisiin esimerkiksi kotilataukseen, taloyhtiöille, parkkialueille ja työpaikoille.

Älykkäät latausratkaisut

Älykkäät latausratkaisut sisältävät teknologiaa, joka mahdollistaa etähallinnan, tunnistautumisen ja mahdollisuuden maksujärjestelmiin. Lisäksi älykäs ratkaisu mahdollistaa lämmityksen ja sähköauton latauksen yhdellä ja samalla asemalla. Edistyksellinen teknologia ja helppo asennettavuus tekevät pysäköinnistä helppoa ja sujuvaa niin taloyhtiöissä, parkkihalleissa, kauppakeskuksissa kuin business parkeissakin.

Kattava pysäköinnin etähallintajärjestelmä – eParking

eParking on kokonaisvaltainen pysäköinnin etähallintajärjestelmä, jonka monista eri ominaisuuksista voidaan koota asiakkaan toivoma kokonaisuus erilaisiin pysäköintiympäristöihin. Kaikki lataustuotteemme ovat yhteensopivia eParking-järjestelmän kanssa. Järjestelmä mahdollistaa vieras-, lyhytaikais-, yritys- ja asiakaspysäköinnin samalla alueella yhdellä käyttöliittymällä. Tämän lisäksi sen kautta voidaan hoitaa asiakkaan toiveiden mukaisessa laajuudessa esimerkiksi laskutus ja tilitys, jonotus, valvonta, opastus ja etähallinta.

Jätä tarjouspyyntö