Auton lämmitys­rasiat

Suunnittelemme ja valmistamme laadukkaat auton lämmitysrasiat vuosikymmenten kokemuksella Ulvilan tehtaallamme kestämään Suomen vaativat olosuhteet. Laajasta valikoimastamme löydät ratkaisut kaikkiin ajoneuvojen lämmitystarpeisiin taloyhtiöille, työpaikoille, julkisiin kohteisiin ja kotiin.

Kaikki lämmitysrasiat on varustettu 16 A:n johdonsuoja-automaateilla. Erikoistilauksena saatavilla myös 4, 6 tai 10 A:n automaatit. Vikavirtasuojakytkin 25 A/ 30 mA takaa turvallisuuden käyttäjälleen.

Lämmitysrasioissa on kaksi maadoitettua pistorasiaa, jotka on kallistettu helpottamaan pistotulpan liittämistä rasiaan.

Valikoimassamme on kaksi eri kotelotyyppiä, iskun- ja pakkasenkestävä polykarbonaatti sekä tyylikäs anodisoitu alumiiniprofiili. Rasioiden toiminnallisuudessa on mistä valita, aina yksinkertaisesta lämmitysrasiasta led-valolla varustettuun älytolppaan saakka.

Esilämmitetty moottori säästää luontoa ja hermoja!

Kattava pysäköinnin etähallintajärjestelmä – eParking

eParking on kokonaisvaltainen pysäköinnin etähallintajärjestelmä, jonka monista eri ominaisuuksista voidaan koota asiakkaan toivoma kokonaisuus erilaisiin pysäköintiympäristöihin. Kaikki lataustuotteemme ovat yhteensopivia eParking-järjestelmän kanssa. Järjestelmä mahdollistaa vieras-, lyhytaikais-, yritys- ja asiakaspysäköinnin samalla alueella yhdellä käyttöliittymällä. Tämän lisäksi sen kautta voidaan hoitaa asiakkaan toiveiden mukaisessa laajuudessa esimerkiksi laskutus ja tilitys, jonotus, valvonta, opastus ja etähallinta.