Telesilta on Harju Elekter Groupiin kuuluva, vuonna 1978 perustettu sähköurakointiyritys, joka on erikoistunut meriteollisuuden suunnitteluun sekä sähköurakointiin. Toimitamme kaiken suunnittelusta asennukseen ja käyttöönottoon sekä huoltoon. Laivasähkötöiden lisäksi tarjoamme teollisuuskiinteistöjen ja muiden vaativien rakennusten urakointi-, korjaus- ja kunnossapitopalveluja.

Sähkösuunnittelusta täydellisten järjestelmien kunnossapitoon

Toteutamme laivasähkötyöt joustavasti ja luotettavasti kokonaispalveluna, joka kattaa kaiken tarvittavan sähkösuunnittelusta materiaalien hankintaan, asennuksiin ja järjestelmien käyttöönottoon saakka. Meillä on asiantuntemus laivojen sähköjärjestelmien lisäksi myös alusten automaatio- ja navigointijärjestelmistä.

Otamme järjestelmien suunnittelussa tarkasti huomioon asiakkaamme tarpeet ja aluksen käyttötarkoituksen asettamat erikoisvaatimukset. Teemme aluksiin kaikki tarvittavat työt sähkönjakelusta merenkulkulaitteiden asennuksiin, ja kannamme täyden vastuun siitä, että projekti etenee aikataulun mukaan ja sähköjärjestelmä toimii suunnitellusti.

Joonas Puustelli

Toimitusjohtaja,
Telesilta Oy

050 303 9991

Jarkko Myllyniemi

Rauman yksikön päällikkö
Telesilta Oy

+358 (0) 40 575 6393